ATENȚIE: Probleme cu gândacii de bucătărie, ploșnițele, șobolanii sau virușii?

SUNĂ LA 0765 494 457Pentru a afla mai multe detalii.
Un agent este disponibil acum
Program 24/7


DERATIZARE


DEZINSECȚIE


DEZINFECȚIE


NEBULIZARE
COVID-19

Termeni și condiții

Dezinsecție | Dezinfecție | Deratizare | Devirusare


1. După aplicarea tratamentului de dezinsecție împotriva gândacilor de bucătărie, ploșnițelor de pat, ploșnițelor de cereale, purici, țânțari,   muște, locuința trebuie închisă minim 8h pentru un tratament cât mai eficient.

 A. În combaterea ploșnițelor de pat, locuința trebuie închisă minim 8h până la 72 maxim. 

Soluția are eficiență în maxim 72h (3 zile), doar dacă locuința este închisă în toată această perioadă. Se repetă peste maxim 3 zile pentru o eficiență cât mai bună (în funcție de gradul infestării se fac între 2 și 5 treceri)!

Media este de 2-3 treceri la un grad de infestație moderat (după inspecție vi se va comunica gradul infestării). Banii vi se vor returna, doar dacă nu găsiți nicio ploșniță moartă după tratament.

Aveți următoarele obligații pentru un tratament cât mai eficient:

 • să aspirați foarte bine după intrarea în locuință, de 2 ori la o distanță de maxim 8h;
 • paturile ridicate, saltele, scaune și mai ales mobila trasă, acolo unde există posibilitatea;
 • ploșnițele stau foarte bine ascunse, din acest motiv este indicat ca totul să fie cât mai bine eliberat;
 • prize scoase, plinta de la parchet scoasă;
 • dacă există femei gravide, copii mici, animale de companie, nu le aduceți în casă până nu aerisiți foarte bine (minim 3h);
 • aspirați zona de saltea, pat și spălați pe jos.

Atenție: nu suntem răspunzători dacă parchetul sau mobila se pot deteriora (umflarea parchetului, mobilei). Ex : în timpul tratamentului se  insistă foarte mult pe zona de pat și saltele, iar soluția se scurge pe jos.

B. În combaterea gândacilor de bucătărie, locuința trebuie închisă minim 8h pentru o eficiență cât mai bună.

În funcție de gradul infestării se repetă între 7 și 21 de zile (după efectuarea inspecției vi se va comunică gradul infestării). Banii se vor returna, doar dacă după aplicarea tratamentului nu veți găsi niciun gândac mort.

ATENȚIE: gândacii ies din locurile unde sunt ascunși, după efectuarea tratamentului (în acest caz nu înseamnă că soluția nu este eficientă).

Aveți următoarele obligații pentru un tratament cât mai eficient:

 • să eliberați tot ceea ce se află în interiorul dulapurilor din baie, bucătărie (alimentele, tacâmurile ș.a.m.d), le puteți pune pe zona de pat, sau masă și acoperite;
 • mobila, electrocasnicele trase de la perete, plintele scoase, prize, tocuri de la uși (doar dacă ați sesizat că pe acolo ar putea să se ascundă);
 • dacă în dulapuri sau în zonele în care s-a pulverizat veți spăla, soluția nu își mai face efectul; din acest motiv trebuie să nu spălați minim 72h și se recomandă ca la maxim 7-10 zile să se efectueze a doua trecere.

Atenție: nu suntem răspunzători dacă parchetul sau mobila se pot deteriora (umflarea parchetului, mobilei). Ex.: în timpul tratamentului se insistă pe zona de dulapuri și mai ales în zona din spatele lor, iar soluția se scurge.

C. În combaterea puricilor, locuința trebuie închisă minim 8h.

Se repetă peste 5 zile a doua trecere. Banii se vor returna înapoi la a doua trecere, dacă gradul infestării este la fel ca la început (există posibilitatea ca dvs. să îi aduceți / transportați fără să vă dați seama).

Aveți obligația:

 • să spălați pe jos după 24h;
 • hainele pe care s-a pulverizat să fie băgate la spălat;
 • dacă există femei gravide, copii mici, animale de companie nu le aduceți în casă până când nu aerisiți foarte bine și spălați pe jos.

Atenție! Nu suntem răspunzători dacă parchetul sau mobila se pot umfla (există posibilitatea ca materialul din care sunt făcute să fie unul de calitatea slabă, iar aceasta să se umfle).

4. În cazul țânțarilor, muștelor și ploșnițelor de cereale, acestea fiind insecte de exterior, se recomandă ca locuința să fie închisă minim 8h.

În funcție de gradul infestării se repetă între 7 și 21 zile.

Aveți obligația:

 • la geamuri să aveți plase;
 • după efectuarea tratamentului, în locuință să fie șterse obiectele pe care s-a pulverizat;

Atenție! Nu suntem răspunzători dacă parchetul sau mobila se pot umfla (există posibilitatea ca materialul din care sunt făcute să fie unul de        calitatea slabă, iar aceasta să se umfle).

Dacă există femei gravide, copii mici, animale de companie, nu le aduceți în casă până când nu aerisiți foarte bine și spălați pe jos. Banii se vor returna înapoi, dacă după tratament nu există rezultate. Atenție: nu scăparea definitivă pentru că insectele pot intra pe ușa,  geam  ș.a.m.d.

Din acest motiv, este indicat ca tratamentul să fie făcut și la exterior pentru o eficientă cât mai bună! Aveți obligația să anunțați administratorul blocului că în locuința dvs. urmează să se efectueze un tratament de dezinsecție.

GARANȚIA LUCRĂRII

Banii se vor returna înapoi în următoarele condiții:

1. Să faceți proba video de când se pătrunde în interiorul locuinței.
2. Din plata pe care o faceți se va scade 100 lei deplasare iar restul banilor se vor returna în următoarele condiții:

 • Dacă nu există niciun rezultat în urma tratamentului. Adică dacă găsiți gândaci morți și nu toți în aceste condiții nu se returnează nimic. Dacă exista un grad moderat de gândaci cel mai probabil aceștia tot vor mai apărea după tratament și îi mai vedeți vii.
 • În combaterea plosnitelor de pat dacă se găsesc plosnite moarte nu se returnează nimic. ATENȚIE: plosnitele se ascund foarte bine în: prize, plinte în îmbinări (structură pat, saltea).

Este indicat un minim de 2 treceri la o distanță de 3 zile iar locuința închisă minim 8H.

Înainte de venirea echipei aveți obligația să ne lăsați numele proprietarului pentru a pregăti documentația.
Pentru fișă tehnică + aviz aveți OBLIGAȚIA să ne lăsați printr-un mesaj o adresa de e-mail unde putem trimite toate aceste documente.
Adresa noastră de e-mail este următoarea:
office@vanatoriidegandaci.ro

Pentru tratamentul de exterior aveți următoarele obligații:

a) Minim 3h locuința închisă.
b) După ieșirea din locuința trebuiesc șterse uși, mese (tot ceea ce aveți expus în timpul tratamentului). Copii/animalele pot ieși din casă când un adult constata că totul este în regula. Dacă simțiți ușor miros iritant pentru căile respiratorii este indicat să nu ieșiți din casă.

În timpul tratamentului fie că vorbim despre interior sau exterior este interzis să se asiste la tratament.

În timpul tratamentului persoanele care au probleme respiratorii sunt OBLIGATE să poarte o mască, batisă, prosop umed pănâ vor părăsi incinta(o perioadă de minim 3h nu trebuie să ia contact cu solutia.Iar la intrare în locuință să se spele foarte bine pe mâini). Persoanele care întră/ies cu copii sau animalele din bloc sunt rugate să le țină in brațe. Înainte de tratament locatarii sunt obligați să nu scoată pe hol mobilier sau alte obiecte care poate fi pulverizate Ex:(preșuri, florile trebuiesc bagate în casă,mobilă,carucior, jucarii etc).

Nu suntem răspunzători dacă locatarii nu respectă cele de sus mentionate!

Administratorul are obligația ca inainte cu o zi sa anunte locatarii ca se va efectua tratamentul de dezinsectie , deratizare sau dezinfectie. Tot odata daca există probleme cu anumti locatari care au probleme respiratorii sa ii anunte sa nu intre in contact cu solutia pentru minim 5h. Atentie! nu suntem raspunzatori pentru eventualele probleme intampinate ulterior.

Problema cu un stup de viespi descoperit intr-un pod. Am sunat la 3D Duminica, au venit ziua urmatoare la ora programata. In mai putin de o ora problema a fost rezolvata. Seriozitate , profesionalism, bun simt... recomand."
Claudiu UrsacheClient
Mi-a aparut peste noapte un stup de viespi in balcon. Am cautat pe net si am fost foarte norocos sa dau de 3D! A venit prompt, la ora programata, si a rezolvat in 10 minute! Foarte buna atentie la detalii ca treaba sa fie facuta bine si pana la capat. Inclusiv ..."
citește continuarea
Vlad AlexandruClient
Am sa las o critica constructiva celor de la 3d cleaning. ☆ am presupus de la inceput ca pretul serviciilor va fi de 50 lei pentru o suprafata de sub 50m patrati dar a costat mai mult. Baiatul de a prestat serviciul a fost prompt si profesional. A rezolvat treaba in mai putin de 10 minute. Rezultatul a fost clar vizibil ,nici urma de gandac apoi...."
citește continuarea

Vlad BerceaClient
Buna seara! Am apelat la 3D Cleaning fiind intr-o situatie dificila, cumparand un imobil cu probleme(foarte multi gandaci). Dupa o scurta discutie telefonica, am programat o prima interventie pentru cateva ore mai tarziu, asteptand sa primesc un raspuns profesionist. In urma interventiei, pot spune ca problema a inceput sa se diminueze ..."
citește continuarea
Adytze A. MarinClient
Citește alte zeci de review-uri pozitive pe pagina noastră de Facebook!

Scapă de viruși, infecții, insecte și rozătoare printr-un click.

Insectele, deși inofensive la o primă vedere, sunt defapt dăunători
care pun în pericol sănătatea ta și bunurile tale.

SUNĂ LA 0765 494 457Pentru a afla mai multe detalii.
Un agent este disponibil acum
Program 24/7
 
Toate drepturile de autor © Vânătoriidegândaci